Doe de Burn-Out test

Deze test is ontwikkeld om inzicht te krijgen hoe groot de kans is dat je in een burn-out beland of al in zit. Het geeft een indicatie maar is niet bedoeld om een diagnose te stellen. Hij nodigt uit om je persoonlijke situatie goed in beeld te brengen en je stressoren ( stress factoren) die bij jou persoonlijk aanwezig zijn onder de aandacht te brengen.

Na het invullen krijg je een email met de uitslag. Heb je nog specifieke vragen, vul deze onderaan in dan krijg je persoonlijk antwoord.Als je een vraag hebt gesteld krijg je van mij een aanvullende mail waarin ik persoonlijk antwoord geef. Ik doe mijn best om altijd binnen 2 dagen te reageren.

Bedankt!

Je hebt nu op mijn website de Burn-Out test ingevuld en je gegevens achtergelaten. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je deze test hebt ingevuld.
Het kan puur uit nieuwsgierigheid zijn. Of het kan zijn dat iemand in je omgeving misschien eens tegen je heeft gezegd: “ Loop je niet egen een burn-out aan?”

Het kan ook zijn dat je je al langere tijd niet prettig voelt, dat je het gevoel hebt dat je anders bent, je anders voelt dan anderen. Je voelt je vaak moe, je voelt je snel afgewezen, je blijft lang nadenken/ malen over iets dat is gebeurd en je kunt het maar niet loslaten.
Je kunt niet kunnen stoppen met complex doen of denken en je hoort van je omgeving dat je het moeilijker maakt dan nodig is.

Dit is maar een greep van redenen die aanleiding kunnen zijn om te gaan onderzoeken of hier een onderliggende oorzaak voor is.

Als de reden een burn-out is en je het gevoel hebt voortdurend te moeten reageren op de prikkels die bij je binnenkomen, is de kans groot dat je dagelijks meer dan gemiddeld stresspieken ervaart. Maar je hebt ook depressieve gevoelens, angstgevoelens en lichamelijke ongemakken t.o.v. mensen die geen last hebben van overprikkeling.
Het ligt voor de hand dat dit erg uitputtend is!

Ik wil de uitslag van je test graag persoonlijk met je bespreken, tijdens een gratis en vrijblijvende Skype sessie. Dit kan je inplannen door de knoppen boven- en onderaan deze pagina te klikken.

In deze 20 minuten durende sessie geef ik je twee, op jouw afgestemde tips die jij direct in de praktijk kunt toepassen.

Tevens kun je ook de gratis ontspanningsoefening downloaden via de website, met hierin drie praktische oefeningen die je kunnen helpen je meer ontspannen te voelen.